Welkom

Het Rhetoricadispuut Tau heet U welkom op haar website. Tau is een gezelschap van studenten werktuigbouwkunde aan de TU Eindhoven.

Meer over het dispuut.

[flickr_photostream user_id=”131096546@N04″ max_num_photos=”16″ no_pages=”true” images_height=”120″ randomize=”true” no_pages=”true” margins=”0″]

[flickr_photostream user_id=”131096546@N04″ max_num_photos=”8″ no_pages=”true” images_height=”120″ randomize=”true” no_pages=”true” margins=”0″]

De leden

Die blauw-wit-goud gestreepte mannen, bekijk ze allemaal.

Bas Burcksen - Schrijver

De wonderen zijn de wereld nog niet uit, want na een online AV heeft Rhetoricadispuut Tau een nieuwe bestuurder! Vanaf heden zal Schrijver Burcksen de nobele bestuurstaken op zich nemen en wordt Student Boonen bedankt voor zijn verdienstelijk schrijverschap. 

Rhetoricadispuut Tau heeft er weer twee mooie mannen bij, nadat zij zichzelf hebben bewezen . Vanaf heden zal u dus twee extra blauw-wit-goud geklede mannen in Eindhoven zien!
Van harte lichting 2020!

Na een bewogen AV is er niet één, maar zijn er twee bestuurders gewisseld! Schatmeester van de Ven heeft de financiën van student Tabor overgenomen en Rector de Rijk heeft de leiding over het dispuut op zich genomen nadat hij zijn uitdaging tegen student Verhoef heeft gewonnen.  Student Tabor en Student Verhoef worden bedankt voor hun inzet!